ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25€
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Καλώς ήρθατε στο auraskin.gr! Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας και την αγορά και χρήση προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η auraskin ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει καλλυντικά υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, προερχόμενα από ανακυκλωμένους κόκκους καφέ, γεμάτα με φυσικά αντιοξειδωτικά και θρεπτικές ιδιότητες που θρέφουν το δέρμα. Η έδρα μας βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, Ολένια Block 37, και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@auraskin.gr. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις καθορίζουν τους κανόνες χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και διέπουν τις συναλλαγές μεταξύ της εταιρείας μας και των πελατών μας.

2. ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΌΡΩΝ

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας και πραγματοποιώντας αγορές μέσω του eshop μας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε αυτούς τους όρους ανά πάσα στιγμή και συνιστάται να ελέγχετε τακτικά για τυχόν ενημερώσεις.

3. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η auraskin προσφέρει μια ευρεία γκάμα καλλυντικών προϊόντων που παρασκευάζονται από ανακυκλωμένους κόκκους καφέ. Κάθε προϊόν περιγράφεται αναλυτικά στη σελίδα του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των συστατικών, των οδηγιών χρήσης και των πλεονεκτημάτων του. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενδέχεται να μεταβάλλεται, και διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε οποιοδήποτε προϊόν χωρίς προειδοποίηση.

4. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στο auraskin.gr είναι σε ευρώ και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τις τιμές, τις προσφορές και τις προσφορές ανά πάσα στιγμή. 

5. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Για να υποβάλετε μια παραγγελία, ακολουθήστε τα βήματα στην ιστοσελίδα μας και ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής χρησιμοποιώντας μία από τις αποδεκτές μεθόδους που καθορίζονται στην ιστοσελίδα μας. Οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς, καθώς χρησιμοποιούμε προηγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών και οικονομικών σας δεδομένων. Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά στο auraskin.gr, ενδέχεται να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου των πληροφοριών του λογαριασμού σας και τη διασφάλιση ότι είναι ακριβείς και ενημερωμένες. 

6. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω αξιόπιστων εταιρειών ταχυμεταφορών, και τα έξοδα αποστολής καθορίζονται με βάση τον προορισμό. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης αναφέρεται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας. Ωστόσο, σημειώστε ότι οι χρόνοι αποστολής και παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και άλλους παράγοντες που δεν ελέγχουμε. H auraskin δε φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις ή ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την αποστολή και την παράδοση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία « Αποστολές και Επιστροφές». 

7. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να μένουν ικανοποιημένοι με την αγορά τους από το auraSkin.gr. Εάν δεν είτε απόλυτα ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας με την αποστολή email στο info@auraskin.gr, για να περιγράψουμε τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις για την επιστροφή ή την αντικατάσταση προϊόντων, καθώς και την αίτηση επιστροφής χρημάτων.

8. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι Χρήστες του Site που διατηρούν Λογαριασμό έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τη σελίδα που φιλοξενούνται τα προϊόντα μας και να τα βαθμολογούν αφήνοντας αξιολογήσεις. Κάθε χρήστης έχει την επιλογή να καθορίζει πώς θα εμφανίζεται το όνομά του στην αξιολόγηση και δεν είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα. Οι αξιολογήσεις υποβάλλονται σε τυπικό έλεγχο από την auraskin για να διασφαλιστεί ότι δεν περιέχουν υβριστικό, ρατσιστικό, απειλητικό, επικίνδυνο ή ανήθικο περιεχόμενο. Οι αξιολογήσεις θα δημοσιεύονται στη σελίδα του αντίστοιχου προϊόντος το αργότερο εντός δύο εβδομάδων από την ημερομηνία υποβολής, υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάζουν τους παρόντες όρους ή τη νομοθεσία.

9. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο και το υλικό στο auraskin.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά λογότυπων, εικόνων, κειμένων, γραφικών και περιγραφών προϊόντων, προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν στο AuraSkin.gr. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να αναπαράγετε ή να διανείμετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας άδεια.

10. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποί του δεν φέρουν καμία ευθύνη για άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, αποθετικές ή ποινικές ζημίες που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν σφαλμάτων ή παραλείψεων στις πληροφορίες προϊόντων ή της μη διαθεσιμότητας ή καθυστέρησης των προϊόντων.

11. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η auraskin δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες σας και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας παραμένουν εμπιστευτικά και προστατευμένα από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

12. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιεσδήποτε διαφορές που προκύπτουν από ή σχετίζονται με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις θα υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας.

13. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΌΡΩΝ

Η auraskin διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιεύονται στον ιστότοπό μας και θα ισχύουν από τη στιγμή της δημοσίευσης. Συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά αυτήν τη σελίδα για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβληματισμούς σχετικά με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@auraskin.gr.

Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2024