ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25€
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

΄Όροι Χρήσησ

Καλώς ήρθατε στο AuraSkin.gr! Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας και την αγορά και χρήση προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με την πρόσβαση ή τη χρήση του ιστότοπού μας και την πραγματοποίηση μιας αγοράς, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Παρακαλώ διαβάστε τα προσεκτικά.
1. Δημιουργία λογαριασμού Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά στο AuraSkin.gr, ενδέχεται να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου των πληροφοριών του λογαριασμού σας και τη διασφάλιση ότι είναι ακριβείς και ενημερωμένες.
2. Πληροφορίες προϊόντος Προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες προϊόντων στο AuraSkin.gr. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την πληρότητα ή την ακρίβεια των παρεχόμενων πληροφοριών. Είναι δική σας ευθύνη να διαβάσετε και να κατανοήσετε τις περιγραφές των προϊόντων, τα συστατικά και τυχόν προειδοποιήσεις πριν κάνετε μια αγορά. Για να πραγματοποιήσετε μια αγορά στο AuraSkin.gr, ενδέχεται να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου των πληροφοριών του λογαριασμού σας και τη διασφάλιση ότι είναι ακριβείς και ενημερωμένες.
3. Τιμολόγηση και πληρωμή Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στο AuraSkin.gr είναι σε ευρώ και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τις τιμές, τις προσφορές και τις προσφορές ανά πάσα στιγμή. Η πληρωμή για αγορές στο AuraSkin.gr μπορεί να γίνει μέσω των διαθέσιμων τρόπων πληρωμής που καθορίζονται στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας μια αγορά, συμφωνείτε να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες πληρωμής και μας εξουσιοδοτείτε να χρεώσουμε το ισχύον ποσό στον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει.
4. Αποστολή και παράδοση Προσπαθούμε να επεξεργαζόμαστε και να αποστέλλουμε τις παραγγελίες έγκαιρα. Ωστόσο, σημειώστε ότι οι χρόνοι αποστολής και παράδοσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και άλλους παράγοντες που δεν ελέγχουμε. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις ή ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την αποστολή και την παράδοση.
5. Επιστροφές και επιστροφές χρημάτων Θέλουμε να μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας από το AuraSkin.gr. Εάν δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας, για να περιγράψουμε τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων και την αίτηση επιστροφής χρημάτων.
6. Πνευματική Ιδιοκτησία Όλο το περιεχόμενο και το υλικό στο AuraSkin.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά λογότυπων, εικόνων, κειμένων, γραφικών και περιγραφών προϊόντων, προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν στο AuraSkin.gr. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να αναπαράγετε ή να διανείμετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας άδεια.
7. Περιορισμός Ευθύνης Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, το AuraSkin.gr και οι θυγατρικές του, οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποί του δεν φέρουν καμία ευθύνη για άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, αποθετικές ή ποινικές ζημίες που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν σφαλμάτων ή παραλείψεων στις πληροφορίες προϊόντων ή της μη διαθεσιμότητας ή καθυστέρησης των προϊόντων.
8. Ισχύον Δίκαιο και Δικαιοδοσία Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Οποιεσδήποτε διαφορές που προκύπτουν από ή σχετίζονται με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις θα υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας.
9. Τροποποιήσεις Το AuraSkin.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ενημερώσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα ισχύουν αμέσως μετά την δημοσίευση των αναθεωρημένων Όρων και Προϋποθέσεων στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις για τυχόν ενημερώσεις.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβληματισμούς σχετικά με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@auraskin.gr. Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2023